Boekhouder Den Haag

Boekhouder Den HaagOp zoek naar een boekhouder in Den Haag? Als de administratie online wordt bijgehouden dan maakt de locatie niet meer uit. Toch kan het wel prettig zijn als er een administratie kantoor is om even langs te gaan, al is het maar eenmaal per jaar om de boekhouding door te spreken. Dankzij online tools en communicatie mogelijkheden is afstand niet meer van belang. Daarom is er ook de optie voor een boekhouder in Weesp. Bedeco biedt een online dienstverlening vanuit de vestiging in Weesp, daarmee kan een veel grotere regio gebruik maken van decennia aan expertise met nog steeds een vooruitziende blik. Wanneer u op zoek bent naar een boekhouder in Den Haag dan bent u hier op de juiste plek; op het internet!

Online administratie goed geregeld

Ja, er zijn nog steeds bedrijven die bonnetjes in een schoenendoos bewaren om deze doos vervolgens ieder jaar naar een lokaal boekhoudkantoor te brengen. Het is jammer dat niemand bij dit kantoor aangeeft hoe eenvoudig het is om ieder bonnetje via de smartphone in online boekhoudsoftware te zetten. Alle data wordt vervolgens veilig opgeslagen in de cloud en kan direct worden gedeeld met de boekhouder. Dit werkt eenvoudiger, veiliger en de kosten voor het verwerken van informatie ligt aanzienlijk lager. Dat laatste voordeel is misschien juist waarom die boekhouder in Den Haag geen advies geeft over digitalisering van de administratie. Dat is een gemiste kans want online tools zorgen ervoor dat de administratie een belangrijk onderdeel wordt van het bedrijfsmodel. Wat is er mogelijk?

  • Eigen account via online portaal.
  • Opslag en beveiliging van financiële gegevens.
  • Duidelijke rapporten die inzicht bieden.
  • Aangiftes altijd op tijd ingediend.
  • Maatwerk door ervaren boekhouder.

Inzicht in de boekhouding

Er komt geld binnen, er wordt geld uitgegeven. Tot zover hoeft de administratie niet ingewikkeld te zijn, daar is geen belastingadvies voor nodig. Het wordt anders wanneer uitgaven gekoppeld worden aan de inkomsten. Een bedrijfsmiddel zorgt voor meer omzet, daarnaast kan een bedrijf de BTW terugvorderen en deze uitgave zal het belastbaar inkomen lager maken. Betreft het een nieuwe onderneming? Dan kan de ondernemer in aanmerking komen voor startersaftrek. Wordt er meer dan 1225 per jaar besteed aan het bedrijf? Dan ligt zelfstandigenaftrek voor het oprapen. Een boekhouder voor ZZP helpt zelfstandig ondernemers met praktische adviezen, daarnaast is het ook zeker mogelijk om de personeelsadministratie online te regelen. Denk aan vakantiedagen plannen, payroll uitkeren of subsidies verwerken in de administratie. Aan het einde van de rit wordt de belastingaangifte van de ondernemer netjes ingediend.

Op zoek naar boekhouder in Den Haag

De administratie kan voor zowel particulieren als bedrijven voor het grootste deel in de cloud worden verwerkt. Een boekhouder in Den Haag is daarmee geen vereiste. Goede fiscaal adviseurs zijn wel van belang, het maakt alleen niet meer uit waar deze experts gevestigd zijn. Zo is Bedeco een boekhouder in Weesp met een groot bereik vanwege de focus op online dienstverlening. Via een eigen digitale omgeving is het eenvoudig om de administratie online bij te houden. Standaard handelingen worden geautomatiseerd verwerkt en de puntjes op de ‘i’ plaatst de boekhouder. En als er vragen zijn stel ze dan gerust, dat werkt een stuk beter! Meer weten over online boekhouden? Neem dan contact op met Bedeco.

Dien een terugbelverzoek in!

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u dezelfde dag nog terug:

Benieuwd hoe Bedeco u kunt helpen?