Bedeco is uw partner in administratie en financiën 

Bij Bedeco werken wij met maatwerk want wij weten we dat geen ondernemer hetzelfde is

Bedeco begon als een klein bedrijf in 1987 en is inmiddels uitgegroeid tot een dynamisch en vooruitstrevend administratie- en belastingbureau. Het bedrijf werd door Wil Schilder opgericht en is altijd gevestigd geweest in Weesp. In 2018 kwam Patrick Aué bij het bedrijf en is Bedeco in een nieuw digitaal jasje gestoken. 


Bij Bedeco werken wij met maatwerk en weten we dat geen ondernemer hetzelfde is of dezelfde behoeftes heeft. We bieden tegenwoordig alle diensten volledig online aan en passen onze werkwijze aan op de behoeftes van de klant. We werken met een klantportaal waarmee klanten overal ter wereld en op elk moment bij hun relevante bedrijfsgegevens kunnen. In het klantportaal kunnen klanten hun administratieve zaken uploaden, aangiftes inzien en hun eigen archiefgegevens minimaal zeven jaar inzien. 


Inmiddels is ons team gegroeid naar vijf man. Iedere werkdag staan wij klaar om u verder te helpen bij al uw administratieve zaken en vragen. 


Kortom: een administratie- en belastingadviesbureau waar alles online verloopt. Wij zorgen dat ondernemers administreren niet meer als een last beschouwen. Dus gooi het maar bij ons over de digitale schutting en wij maken uw administratieve zaken in orde!

Wat klanten zeggen over Bedeco

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Chiel van Diest - Chiel van Diest Fotografie

Al vanaf de start van ons bedrijf in 1993 brengen we onze administratie onder bij Bedeco. In eerste instantie ging er iedere maand een groot pak papier op de post, maar nu alles digitaal aangeleverd kan worden, is het voor ons nog makkelijker geworden.

Als we ergens niet uitkomen, dan kunnen we bij Bedeco altijd om hulp vragen. Er blijven nooit zaken liggen en ze begrijpen dat wij meer verstand hebben van fotograferen, dus leggen dingen helder en duidelijk uit. We zijn nog altijd blij met onze keuze voor Bedeco.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Johan Veentjer - Filmoor Filter Media Solutions
Wij zijn al meer dan 20 jaar klant bij Bedeco en zij hebben ons op alle manieren zowel boekhoudkundig als fiscaal optimaal ondersteund. Ook bij de groei die wij doormaakten heeft Bedeco ons zeer vakkundig de best mogelijke rechtsvorm(en) voorgesteld. Buiten dit is er de persoonlijke relatie en indien nodig wordt er snel actie ondernomen.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Remco de Vries - Woonhuis Duurzaam
Ik ben niet iemand die normaal gesproken reviews schrijft, omdat het uitgangspunt zou moeten zijn dat bedrijven achter hun producten en dienstverlening behoren te staan. Toch wil ik middels dit bericht aangeven dat wij met ons bedrijf Woonhuis-Duurzaam B.V enorm tevreden zijn met de werkwijze, contactmomenten en betrokkenheid van de medewerkers van Bedeco.


Elk moment van de dag kan ik inloggen in het systeem, en is in de software direct volledig zichtbaar hoe het bedrijf er financieel voor staat. Als ik contact opneem betreft onduidelijkheden is er altijd iemand beschikbaar die op professionele wijze direct mee kan kijken en uitleg kan geven of actie onderneemt. ontzorgen in betrouwbare handen mag wat mij betreft nieuwe omschrijving zijn voor Bedeco.
Ms. Nameless
Add Your Stars

Benieuwd hoe Bedeco u kunt helpen?