Financiële administratie uitbesteden in regio Weesp

Volledig ontzorgd met uw financiële administratie

Online klantportaal

Op ieder moment, overal ter wereld uw administratieve gegevens raadplegen en administratie tot in detail bekijken.

Inzicht

Met onze applicaties heeft u altijd inzicht in zaken als omzet, kosten, winst, debiteuren en crediteuren.

Up-to-date

Wij bieden volledige of gedeeltelijke ondersteuning bij het digitaal maken van uw financiële administratie.

Bedrijfsadvies

Financiële administratie online

Er zijn heel wat voordelen aan het uitbesteden van uw administratie. Zo kunt u er altijd vanuit gaan dat de belastingaangiftes op tijd zijn afgerond en is de administratie overzichtelijk, duidelijk en online in te zien. Op deze manier houdt u zelf meer tijd over voor ondernemen en valt deze administratieve last van uw schouders.

Bij Bedeco bieden wij volledige of gedeeltelijk ondersteuning en zorgen we ervoor dat uw financiële administratie constant up-to-date is. In onze dienstverlening draait het om het creëren van duidelijk inzicht en efficiëntie. Met ons online klantportaal kunt u al uw administratieve gegevens tot in detail bekijken, wanneer en waar dan ook ter wereld. Onze digitale aanpak maakt ondernemen makkelijker, dynamischer en vele malen sneller.

Financiële administratie bijhouden was nog nooit zo makkelijk

Wij werken volledig digitaal waardoor u in enkele minuten al de nodige stappen heeft gezet. U kunt via ons klantenportaal eenvoudig en snel uw facturen en/of bonnen aanleveren en vervolgens gaan wij hiermee aan de slag. Zo kunt u ook eenvoudig bankmutaties aanleveren door middel van een bankkoppeling en is er een mogelijkheid tot het opstellen van verkoopfacturen.

Wij zorgen dat alle benodigde aangiftes, zoals de BTW, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting in orde worden gemaakt. Ook verzorgen we de aangifte van dividendbelasting in het geval van een dividenduitkering.

Belastingadvies

Opmaken aangiftes

Wij zorgen dat alle financiële zaken in orde worden gemaakt

Samenstellen van de jaarrekening

Wij dienen de jaarrekening tijdig en correct in. Deze kunt u eenvoudig online inkijken.

Contact met belastingdienst en KVK

Wij nemen het contact met financiële instellingen van u over.

Opstellen van rapportages

Wij beheren de administratie en verzorgen de juiste rapportages.

Opstellen van publicatiestukken

Wij helpen met het publiceren van belangrijke bedrijfsgegevens.

Digitaal beheer via online klantportaal

Online inzage in uw cijfers geeft u de vrijheid om snel beslissingen te kunnen maken.

Dien een terugbelverzoek in!

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u dezelfde dag nog terug:

Wat klanten zeggen over Bedeco

Wij zijn sinds 2019 klant bij Bedeco en dat gaat naar grote tevredenheid. Directe en prettige samenwerking met het team van Bedeco waardoor items snel worden opgepakt. Daarnaast ook kundig op de diverse aspecten die van ons van toepassing zijn.

Van der Vliet – Quality Yachts

Wat zijn wij blij met de overstap naar Bedeco! De administratie is er een stuk eenvoudiger op geworden en nog belangrijker, er is altijd tijd voor onze vragen. Met veel geduld worden die adequaat beantwoord en intussen wordt onze financiële bedrijfsvoering goed gevolgd. De advisering vanuit Bedeco is professioneel, vakkundig en persoonlijk. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan.

Nynke Junggeburt – Met Carien

Ik ben niet iemand die normaal gesproken reviews schrijft, omdat het uitgangspunt zou moeten zijn dat bedrijven achter hun producten en dienstverlening behoren te staan. Toch wil ik middels dit bericht aangeven dat wij met ons bedrijf Woonhuis-Duurzaam B.V enorm tevreden zijn met de werkwijze, contactmomenten en betrokkenheid van de medewerkers van Bedeco. Elk moment van de dag kan ik inloggen in het systeem, en is in de software direct volledig zichtbaar hoe het bedrijf er financieel voor staat. Als ik contact opneem betreft onduidelijkheden is er altijd iemand beschikbaar die op professionele wijze direct mee kan kijken en uitleg kan geven of actie onderneemt. ontzorgen in betrouwbare handen mag wat mij betreft nieuwe omschrijving zijn voor Bedeco.

Remco de Vries – Woonhuis Duurzaam

Van meet af aan is er sprake van een prettige, zakelijke samenwerking met Patrick en zijn collega’s bij Bedeco! En wat een efficiëntieslag hebben we dankzij hen gemaakt op het gebied van digitalisering; realtime inzicht en analyse van alle data en cijfers, wat wil een ondernemer nog meer? We zijn zeer tevreden met de goede, persoonlijke begeleiding en de snelle slagen via korte lijnen die we keer op keer met elkaar kunnen maken. Bedankt!

Ria Hagen – MscBA

Alles in een overzichtelijk pakket

Binnen onze maatwerk dienstverlening nemen wij onder andere de volgende werkzaamheden voor u op:

  • Inrichten en verzorgen van uw administratie online
  • Aangiftes omzetbelasting (BTW) o.b.v. kwartaal
  • Aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting
  • Jaarrekening opmaken en inzichtelijk maken o.b.v. fiscale grondslagen
  • Persoonlijk advies
  • Real time inzicht via het Dashboard van Exact Online

Dit kan al vanaf 80 euro per maand!

Plan makkelijk een belafspraak in!