Gerichte hulp bij uw fiscale zaken

Fiscaal advies inwinnen in de regio Weesp?

Online klantportaal

Op ieder moment, overal ter wereld, uw administratieve gegevens online raadplegen en tot in detail bekijken

Digitaal beheer

Wij beheren uw administratie efficiënt, eenvoudig en geheel digitaal.

Alle aangiftes op orde

Wij bieden volledige ondersteuning bij het juist en tijdig indienen van de belastingaangiften.

Bedrijfsadvies

Jouw fiscale dienstverlening in goede handen

De fiscale wetgeving is constant aan het veranderen, maar gelukkig kennen wij bij Bedeco in Weesp alle regels en hoe deze financieel impact hebben op u als ondernemer. Samen zorgen we er dan ook voor dat u zo weinig mogelijk belasting betaalt.

Wij helpen u bij het verzorgen van aangiften voor inkomsten- en vennootschapsbelasting en bij de BTW-aangiften. In het geval dat er een dividenduitkering gedaan wordt, verzorgen wij ook de aangifte voor de dividendbelasting. Omdat we gebruik maken van een online klantportaal, is het mogelijk om waar en wanneer dan ook inzicht te krijgen in al uw financiële en administratieve zaken, maar ook bent u altijd welkom bij ons op kantoor in Weesp. Wij geven graag de nodige inzicht en advies waar nodig. Mocht u vragen hebben over fiscale zaken, dan staan we klaar om hier het nodige advies over te geven.

Het is ons doel om het bijhouden van de administratie ontzettend makkelijk te maken. U hoeft slechts in te loggen in het klantportaal en u krijgt direct een overzicht te zien van alle administratieve zaken. Bij ons bent u slechts enkele minuten kwijt waar u normaal dagen verloor.

Fiscaal advies voor (startende) ondernemingen

Bent u een nieuwe onderneming gestart, dan krijgt u meteen te maken met allerlei fiscale verplichtingen. Naast de aangifte inkomstenbelasting moet u ook ieder kwartaal de aangifte omzetbelasting doen. Mogelijk komt daar ook nog maandelijks de aangifte loonheffing bij. Wij nemen graag deze aangiften meteen mee in onze dienstverlening.

Belastingadvies

Betaal zo weinig mogelijk belasting

Wij houden de fiscale wetgeving voor u bij en bekijken de financiële impact op uw bedrijf.

Tijdig indienen van alle aangiftes

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het tijdig indienen van uw aangifte.

Tijd over voor ondernemen

Wij verzorgen de fiscale aangiftes, zodat u meer tijd overhoudt voor ondernemen.

Digitaal beheer en toegang via online klantportaal

Bij ons gaat alles digitaal, waardoor u wanneer en waar dan ook online toegang heeft tot uw administratieve gegevens.

Dividendenbelasting op orde

Naast het indienen van de benodige aangiftes, verzorgen wij ook de aangifte voor de dividendenbelasting indien hier een uitkering voor is.

Duidelijk inzicht in de financiële situatie

Door onze digitale en gestructureerde werkwijze kunt u waar en wanneer dan ook inzicht krijgen in uw administratieve en financiële gegevens.

Dien een terugbelverzoek in!

Vul onderstaand formulier in en wij bellen u dezelfde dag nog terug:

Wat klanten zeggen over Bedeco

Samenwerken met Bedeco betekent voor ons:
Goede afspraken over de verzorging van onze boekhouding en (jaar) cijfers. Snel reageren op urgente vraagstukken.

Bedeco ontzorgt ons bijv. bij complexe vraagstukken met de belastingdienst. Onze bedrijven zijn al meer dan 15 jaar klant van Bedeco en wij zijn tevreden over de dienstverlening.

Richard de Haas – Koeka

Wij zijn al meer dan 20 jaar klant bij Bedeco en zij hebben ons op alle manieren zowel boekhoudkundig als fiscaal optimaal ondersteund. Ook bij de groei die wij doormaakten heeft Bedeco ons zeer vakkundig de best mogelijke rechtsvorm(en) voorgesteld. Buiten dit is er de persoonlijke relatie en indien nodig wordt er snel actie ondernomen.

Johan Veentjer – Filmoor Filter Media Solutions

Ik ben niet iemand die normaal gesproken reviews schrijft, omdat het uitgangspunt zou moeten zijn dat bedrijven achter hun producten en dienstverlening behoren te staan. Toch wil ik middels dit bericht aangeven dat wij met ons bedrijf Woonhuis-Duurzaam B.V enorm tevreden zijn met de werkwijze, contactmomenten en betrokkenheid van de medewerkers van Bedeco. Elk moment van de dag kan ik inloggen in het systeem, en is in de software direct volledig zichtbaar hoe het bedrijf er financieel voor staat. Als ik contact opneem betreft onduidelijkheden is er altijd iemand beschikbaar die op professionele wijze direct mee kan kijken en uitleg kan geven of actie onderneemt. ontzorgen in betrouwbare handen mag wat mij betreft nieuwe omschrijving zijn voor Bedeco.

Remco de Vries – Woonhuis Duurzaam

Van meet af aan is er sprake van een prettige, zakelijke samenwerking met Patrick en zijn collega’s bij Bedeco! En wat een efficiëntieslag hebben we dankzij hen gemaakt op het gebied van digitalisering; realtime inzicht en analyse van alle data en cijfers, wat wil een ondernemer nog meer? We zijn zeer tevreden met de goede, persoonlijke begeleiding en de snelle slagen via korte lijnen die we keer op keer met elkaar kunnen maken. Bedankt!

Ria Hagen – MscBA

Wilt u uw fiscale dienstverlening uitbesteden?