Volg ons op social media!

Bedeco vacatures

(Senior) financieel administratief medewerker Samenstelpraktijk

Weesp | HBO | Accountancy

Je wilt een carrière die volop ontwikkelt. Aan alles voel je dat je toe bent aan de volgende stap. Logisch dat je kiest voor een kantoor, dat volop in ontwikkeling is. Daar liggen kansen. Bij Bedeco zijn we daar volop op gericht.


Jouw uitdaging

We bieden een professionele werkomgeving waarin we informeel met elkaar omgaan en je jezelf kunt zijn. Bedeco hecht waarde aan een mooie loopbaan waarin de mogelijkheid wordt gecreëerd om jezelf, indien gewenst, verder te ontwikkelen. Als senior financieel administratief medewerker heb je een gevarieerd takenpakket. Naast het inboeken van de kosten, het vereffenen van de betalingen, het verzorgen van debiteurenbeheer, het voorbereiden van de aangiftes omzetbelasting en het opmaken van managementrapportages, assisteer je cliënten  bij het verbeteren en inrichten van hun financiële administratie, het optimaliseren van (automatiserings-) processen en onderhoud je het contact met je cliënten.

Je werkzaamheden bestaan uit een combinatie van:

  • Outsourcing – het verwerken van administratie van onze klanten in de online Bedeco-applicaties.
  • Co-sourcing - het verwerken van administratie bij diverse klanten en het bieden van ondersteuning.
Jouw profiel

Wij zoeken een ambitieuze en leergierige collega, voor 24 tot 32 uur per week, die staat voor het leveren van de beste kwaliteit naar onze klanten.


Je bent in het bezit van:

  • een afgeronde HBO opleiding Accountancy/Bedrijfseconomie;
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • gezonde dosis motivatie om jezelf op persoonlijk- en professioneel niveau verder te ontwikkelen;
  • proactief, o.a. in het zoeken naar nieuwe mogelijkheden om werkzaamheden efficiënter uit te voeren.

Ons aanbod

Wij bieden een salaris van €2.000 tot €2.500 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring en opleiding;

  • 14 maandsalarissen op jaarbasis;
  • Een brede en gevarieerde cliëntenkring;
  • De mogelijkheid om door te groeien.
Interesse?

Ben je geïnteresseerd om je carrière te starten bij Bedeco? Solliciteer dan direct door een e-mail te sturen naar info@bedeco.nl. Voor nadere informatie kun je terecht bij Patrick Aué, tel.: 06 51 79 27 84


Over Bedeco

Bedeco is begonnen in 1987 als een kleine organisatie, die in 30 jaar, is uitgegroeid tot een goede partner op het gebied van financiële administratieve ondersteuning van ondernemingen in diverse uiteenlopende branches. Door onze modernisering zijn wij in staat professionals in de accountancy, advisory, belastingadvies, corporate finance, pensioenadvies en risk consulting volop de ruimte te geven en eigen verantwoordelijkheid te bieden.

hiding
hiding
hiding

Verder heeft op dit moment Bedeco geen openstaande vacatures beschikbaar. Mocht u toch geïntereseerd zijn in onze organisatie kunt u altijd, doormiddel van het onderstaand formulier, een open sollicitatie naar ons toesturen.

image

hiding