Volg ons op social media!

Personeel- en salarisadministratie

Voor kleine en middelgrote bedrijven is het voeren van de salarisadministratie vaak een tijdrovende en kostbare bezigheid. Door snel veranderende en vaak complexe wet- en regelgeving is het vaak niet eenvoudig om uw kennis up-to-date te houden. Wij verzorgen salarisadministraties voor DGA's, kleine en middelgrote ondernemingen.

Met vernieuwde technologieën bieden we u de mogelijkheid om uw personeelsadministratie constant en geheel digitaal via onze online klantportaal tot uw beschikking te hebben. Daarnaast kunt u uw medewerkers toegang geven tot hun eigen online werknemersdossier. Deze is voor uw medewerkers makkelijke via een computer of door middel van een app te bereiken. Ook bieden we u de mogelijkheid de registratie van onder andere verlofaanvragen centraal te regelen, daarnaast kunnen we het indienen van declaratieverzoeken drastisch vereenvoudigen. Doordat wij alles digitaal aanbieden en verwerken is het geen probleem om een directe koppeling met uw financiële administratie tot stand te brengen.

personeel en salarisadministratie
Naast het volledig uithanden nemen en/of ondersteunen van uw eigen personeels- en salarisadministratie helpen wij u ook graag verder met vragen op het gebied van:
Loonheffing
Pensioen employee benefits  
HRM Advies
Management rapportages gerelateerd aan personeelszaken

Introductie

Hoe wij U kunnen helpen

Zelfs voor de doorgewinterde ondernemer is de H.R. en salarisadministratie een tijdrovende en ingewikkelde zaak, waneer je de salarisadministratie uitbesteed kan jij je voledig richten op het runnen van je onderneming.

Huidige tijden vragen om overzicht wanneer jij dat nodig hebt en technologische ontwikkelingen maken het mogelijk om flexibeler te werken. Wij gebruiken een online H.R. en salarisadministratie systeem waarmee we met jou kunnen samenwerken om personeelsgegevens efficiënt en overzichtelijk te beheren. Uiteraard kunt u ook kiezen om een deel zelf te doen en de rest aan ons uitbesteden met onze efficiënte ondersteuning.

Als u nog vragen heeft kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen

Neem contact op

DIENSTEN

administratieve dienstverlening administratieve dienstverlening

Administratieve dienstverlening

Er wordt grote waarde gehecht aan de betrouwbaarheid van uw onderneming.
hiding
hiding

Lees meer

Bedrijfsadvies Bedrijfsadvies

Bedrijfs​advies
hiding

Als ondernemer moet u regelmatig belangrijke beslissingen nemen
hiding
hiding
hiding

Lees meer

Belastingadvies Belastingadvies

Belasting​advies
hiding

Inkomsten-, omzet-, vennootschaps- en loonbelasting, het is een kleine greep van belastingen waar u als organisatie mee te maken hebt.

Lees meer

Corporate Finance Corporate Finance

Corporate
Finance

De omgeving van uw onderneming, maar ook uw onderneming zelf is constant in beweging. Wij kunnen u helpen met alle bedrijfskundige vraagstukken.

Lees meer

Personeel Personeel

Personeels- en salaris​administratie

Voor kleine en middelgrote bedrijven is het voeren van de salaris administratie vaak een tijdrovende en kostbare bezigheid.
hiding

Lees meer