Houd tijd over voor het echte ondernemen

Besteed uw administratie digitaal uit aan Bedeco

Bekijk onze diensten 

Maatwerk

Onze klanten en hun onderneming staan centraal. Geen ondernemer is hetzelfde dus kiezen wij voor een persoonlijke aanpak en maatwerk oplossingen.

Dynamisch en digitaal

Met onze digitale aanpak zijn wij uniek en vooruitstrevend. We omarmen vernieuwing en volgen een efficiënte en digitale bedrijfsvoering. 

Aandacht

Wij hechten waarde en aandacht voor elkaar. Met open communicatie komen we tot de beste oplossing voor uw onderneming. 

Diensten

Administratieve dienstverlening

Wij zorgen er voor dat uw administratie altijd up-to-date is. Alles is eenvoudig en snel te raadplegen via het dashboard in ons klantportaal. Zo behoudt u meer tijd voor uw onderneming.Salarisadministratie

Bespaar tijd en moeite door de salarisadministratie uit te besteden. Wij gebruiken digitale tools waardoor alle salarisgegevens eenvoudig en snel online te raadplegen zijn.Fiscale dienstverlening

Als ondernemer heeft u te maken met verschillende belastingsoorten. Wij helpen u graag bij het opstellen van uw belastingaangiften. Uiteraard staan we u ook bij met fiscaal advies.


Bedrijfs- en belastingadvies

Ondernemen is het ultieme multitasken en daarom zijn wij er als financiële sparringpartner.  We geven u graag advies over financiële-, fiscale en administratieve onderwerpen.

Belastingaangifte Particulieren

Wij helpen u graag met met uw belastingzaken en geven, daar waar nodig, advies. Wij dienen uw belastingaangifte in via onze rechtstreekse, digitale postbus bij de Belastingdienst.


Persoonlijke communicatie

Bij Bedeco houden we van korte lijntjes. 
Heeft u vragen of behoefte aan advies? Dan geeft u ons gewoon een belletje.


Over Bedeco

Bedeco begon als een klein bedrijf in 1987 en is inmiddels uitgegroeid tot een dynamisch en vooruitstrevend administratie- en belastingadviesbureau. Het bedrijf werd o.a. door Wil Schilder opgericht en is altijd gevestigd geweest in Weesp. In 2018 kwam Patrick Aué bij het bedrijf en is Bedeco in een nieuw digitaal jasje gestoken.

35+

jaar in het vak

500+

Tevreden klanten

8,9

Gemiddelde klantenbeoordeling

Wat klanten zeggen over Bedeco

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Chiel van Diest - Chiel van Diest Fotografie

Al vanaf de start van ons bedrijf in 1993 brengen we onze administratie onder bij Bedeco. In eerste instantie ging er iedere maand een groot pak papier op de post, maar nu alles digitaal aangeleverd kan worden, is het voor ons nog makkelijker geworden.

Als we ergens niet uitkomen, dan kunnen we bij Bedeco altijd om hulp vragen. Er blijven nooit zaken liggen en ze begrijpen dat wij meer verstand hebben van fotograferen, dus leggen dingen helder en duidelijk uit. We zijn nog altijd blij met onze keuze voor Bedeco.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Johan Veentjer - Filmoor Filter Media Solutions
Wij zijn al meer dan 20 jaar klant bij Bedeco en zij hebben ons op alle manieren zowel boekhoudkundig als fiscaal optimaal ondersteund. Ook bij de groei die wij doormaakten heeft Bedeco ons zeer vakkundig de best mogelijke rechtsvorm(en) voorgesteld. Buiten dit is er de persoonlijke relatie en indien nodig wordt er snel actie ondernomen.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Remco de Vries - Woonhuis Duurzaam
Ik ben niet iemand die normaal gesproken reviews schrijft, omdat het uitgangspunt zou moeten zijn dat bedrijven achter hun producten en dienstverlening behoren te staan. Toch wil ik middels dit bericht aangeven dat wij met ons bedrijf Woonhuis-Duurzaam B.V enorm tevreden zijn met de werkwijze, contactmomenten en betrokkenheid van de medewerkers van Bedeco.


Elk moment van de dag kan ik inloggen in het systeem, en is in de software direct volledig zichtbaar hoe het bedrijf er financieel voor staat. Als ik contact opneem betreft onduidelijkheden is er altijd iemand beschikbaar die op professionele wijze direct mee kan kijken en uitleg kan geven of actie onderneemt. ontzorgen in betrouwbare handen mag wat mij betreft nieuwe omschrijving zijn voor Bedeco.
Ms. Nameless
Add Your Stars
Ria Hagen - MscBA
Van meet af aan is er sprake van een prettige, zakelijke samenwerking met Patrick en zijn collega’s bij Bedeco! En wat een efficiëntieslag hebben we dankzij hen gemaakt op het gebied van digitalisering; realtime inzicht en analyse van alle data en cijfers, wat wil een ondernemer nog meer? We zijn zeer tevreden met de goede, persoonlijke begeleiding en de snelle slagen via korte lijnen die we keer op keer met elkaar kunnen maken. Bedankt!
Ms. Nameless
Add Your Stars

Plan makkelijk een belafspraak in!

arrow_drop_up arrow_drop_down